Overslaan naar hoofdinhoud

Ik wil een internetradiostation opslaan in Mijn favorieten op de Evoke F3 of Evoke C-F6 - Kennisbank / Help by Connection Type (BT, Internet,...) / Internet Radios / General Internet Radio Questions - PURE SUPPORT

Ik wil een internetradiostation opslaan in Mijn favorieten op de Evoke F3 of Evoke C-F6

Lijst van auteurs

Internetradiozenders opslaan in Mijn favorieten op de Evoke F3 en de Evoke C-F6

1. Druk op de Source knop en draai en druk op de Select dial om 'Internet radio' te selecteren in het Home scherm.

2. Druk op de Menu knop en draai en druk op de Select dial om 'Station List' te selecteren.

3. Draai en druk op de Select-draaiknop om 'Help' te selecteren.

4. Draai en druk op de draaiknop Select om 'Toegangscode ophalen' te selecteren.  De radio zal een achtcijferige toegangscode weergeven, samen met een bericht dat u vertelt hoe lang de code geldig zal zijn (10 minuten).

5. Noteer de code en ga naar Frontier Smart Radio op uw webbrowser en selecteer 'beheer favorieten''.

6. Als u al een Frontier Nuvola account heeft, voer dan uw emailadres en wachtwoord in en klik op Sign-in. Als u nog geen account heeft, klik dan op 'Heeft u nog geen account? Meld u aan' boven het inlogvak en volg de instructies op het scherm.

7. Klik op het tabblad Apparaten en klik vervolgens op de knop Nieuw apparaat aansluiten.

8. Voer de toegangscode die u van de Evoke hebt opgehaald in het veld 'Apparaatcode' in, geef het apparaat een naam en druk op de knop Apparaat verbinden om Evoke te registreren.

Uw radio verschijnt nu in uw Apparatenlijst, waar u op de knop Favourtites beheren kunt klikken om te beginnen met het opslaan van uw favoriete zenders. Deze worden vervolgens gesynchroniseerd met alle compatibele radio's in uw lijst met apparaten: