Overslaan naar hoofdinhoud

DAB+ Upgrades - Kennisbank / DAB+ Radio - PURE SUPPORT

DAB+ Upgrades

Lijst van auteurs

Als u een van de volgende modellen hebt of als op uw radio staat 'For upgrades, visit pure.com', moet u uw radio wellicht upgraden voor DAB+-ondersteuning.

Toepasbare modellen: Chronos 2, Contour 100Di, Elan 2, Evoke 1S, Evoke 2S, Highway, One Classic, One Classic Series 2, One Elite, One Elite Series 2, One Mi, One Mi Series 2, Siesta, Siesta Mi, Siesta Mi Series 2.

Let op: als u een heel vroeg model van het hierboven genoemde apparaat hebt, is een DAB+-update vanwege de leeftijd niet mogelijk.

Om uw radio te upgraden voor ondersteuning van DAB+ of om te controleren of uw model geschikt is voor een upgrade met behulp van het serienummer, gaat u naar de onderstaande link en voert u uw serienummer in om het upgradeproces te starten:

https://upgrades.pure-audio.com/uk/update

(Let op, het kan zijn dat u deze site moet openen in een browser zoals Internet Explorer of Edge)

Op de site vindt u uitgebreide, stapsgewijze instructies over hoe u uw radio kunt updaten. Let op, u hebt ook een PC of laptop en een geschikte USB-kabel nodig voor de update.  Een smartphone of tablet is niet geschikt.

Als uw serienummer is weggewreven of niet meer leesbaar is, neem dan contact op met ons supportteam dat u een vervangende code kan bezorgen zodat de update kan worden toegepast.